Inloggen Digitaal Dossier

Voordelen

Wat zijn de voordelen van nieuwbouw huren?

Wij bieden een goede start

Besluit je te huren in Castanea, dan ben je verzekerd van een goede start. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur en de badkamer is afgewerkt met mooi sanitair. Jouw appartement is ook voorzien van vloerverwarming.

Dicht bij je werk wonen?

Eén van de grote voordelen van Castanea is de bereikbaarheid. Veel centraler dan hier kun je niet wonen. Via rijksweg N11 en N207 is de stad verbonden met de A4 richting Schiphol/Amsterdam/Den Haag, met de A12 richting Utrecht/Den Haag en met de A20 richting Rotterdam. De reistijd naar de steden of het vliegveld is altijd minder dan veertig minuten! En wissel je van baan? Na 1 jaar huren is de huur per maand opzegbaar.

Energiezuinig en duurzaam

Castanea is volgens de laatste normen en richtlijnen gebouwd. Dat betekent dat jouw huurappartement heel duurzaam en energiezuinig is. En ook in comfort zal je verschil merken. Geen tocht, een altijd prettig binnenklimaat en fijne vloerverwarming.

Gelijkvloers wonen in een nieuwbouw huurappartement, ultiem zorgeloos

Overweeg je om je grote huis met tuin te verruilen voor een appartement? Lonkt het comfort van gelijkvloers wonen en wil je je ook geen zorgen meer maken om het onderhoud? Dan biedt huren uitkomst. En wat is het dan ontzettend fijn dat je weet dat je de eerste bewoner bent. Een frisse nieuwe start. In de breedste zin van het woord.

Laat het onderhoud maar aan ons over

Een koopwoning vergt onderhoud. Dat kost tijd en geld. Deze zorgen heb je niet als je huurt. Voorlopig is er natuurlijk geen onderhoud nodig, want Castanea is nieuw. Maar als er straks onderhoud of herstel nodig is aan het gebouw, dan zorgen wij ervoor dat alles in orde komt.